FJALË

Fjalor Shqip

KABINË f.

  • Kthinë e vogël për udhëtarë në një anije, në një vagon treni etj.; e ndarë e vogël prej dërrase, prej xhami, prej metali etj., që shërben si vend pune për një njeri a për dy veta ose për qëllime të tjera; dhomë e vogël në plazh, me pajisje të thjeshta, ku zhvishen ata që lahen ose ku banojnë për pak kohë ata që pushojnë. Kabinë ditore. Kabinë elektrike. Kabinë telefonike. Kabinat e anijes (e trenit). Kabina e traktorit (e vinçit, e kamionit, e ashensorit). Kabina e aktorit. Kabina e shpërndarjes (e komandimit). Kabina e përkthyesit (e folësit). Kabinat e plazhit. Kabinë për dush. Kabina numër 1. Kabinë e klasës së parë.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →