FJALË

Fjalor Shqip

LAVD m.

  • Lëvdatë. Lavd i madh. I thur (i bën) lavde dikujt a diçkaje.
Shtëpia e Librit - Librari Online

Shtepia e Librit është libraria më e madhe online e librit shqip, themeluar në vitin 2007, ku mund të gjeni dhe blini mbi 6 mijë tituj librash.

Vizito faqen →