FJALË

Fjalor Shqip

LAVDIPLOTË mb. poet.

  • Që është mbuluar me lavdi; lavdimadh. Popull lavdiplotë. Vepër lavdiplotë.
Shtëpia e Librit - Librari Online

Shtepia e Librit është libraria më e madhe online e librit shqip, themeluar në vitin 2007, ku mund të gjeni dhe blini mbi 6 mijë tituj librash.

Vizito faqen →