FJALË

Fjalor Shqip

LEKE mb. vet. f.

  • Që ka pulla të vogla ngjyrëkafe a si të verdha poshtë syve (për delet). Dele leke.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →