FJALË

Fjalor Shqip

LEKTIS jokal.

  1. Më merr malli shumë për dikë, më këputet shpirti për të; kam dëshirë të madhe për diçka, ma do zemra shumë. Lektisi pas fëmijëve. Lektisi për nënën. Lektisnin për portokalle.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →