FJALË

Fjalor Shqip

LEKTISJE f.

  • 1. Veprimi dhe gjendja sipas kuptimit të foljeve LEKTIS, LEKTISEM. Lektisja pas fëmijëve.
  • 2. Mall i madh për dikë; vuajtje e thellë shpirtërore. Lektisje dashurie.