FJALË

Fjalor Shqip

LEKTISEM vetv.

Lektis.

  • Iu lektis zemra për dikë e ka marrë malli shumë për dikë; vuan shumë për dikë.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →