FJALË

Fjalor Shqip

LLAPAN mb.

  • 1. Që i ka gjethet të mëdha e të gjera. Lis (dushk) llapan.
  • 2. fig. keq. Që llap shumë, llafazan.
  • 3. Përd. em. sipas kuptimit 2 të mbiemrit. Të lënë pa punë llapanët.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →