FJALË

Fjalor Shqip

MUZIKANT m.

  • 1. Studiues e njohës i muzikës, specialist në fushën e muzikës; ai që është i përgatitur dhe i aftë për të krijuar muzikë; kompozitor.
  • 2. Ai që i bie mirë një vegle muzikore. Muzikant i zoti (i dëgjuar, i njohur). Është muzikant.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →