FJALË

Fjalor Shqip

MUZIKOJ kal. muz.

  • Shkruaj muzikën për një film, për një libret etj.; i vë muzikën një vjershe, një libreti, një filmi etj. Muzikoi vargjet. E shkruan dhe e muzikuan vetë.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →