FJALË

Fjalor Shqip

MUZHIK m.

  • Fshatar rus (para Revolucionit Socialist të Tetorit). Muzhikët e varfër. Kryengritja e muzhikëve.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →