FJALË

Fjalor Shqip

PETËZAK mb.

  • Që është i sheshtë dhe i hollë si peta, petashuq e i hollë.
Shtëpia e Librit - Librari Online

Shtepia e Librit është libraria më e madhe online e librit shqip, themeluar në vitin 2007, ku mund të gjeni dhe blini mbi 6 mijë tituj librash.

Vizito faqen →