FJALË

Fjalor Shqip

PETËZOJ kal.

  1. Shtrij e holloj një copë metali me anë të ngjeshjes a të shtypjes për t'i dhënë trajtën e një flete, bëj petë një metal. Petëzoj çelikun (hekurin, bakrin).
Shtëpia e Librit - Librari Online

Shtepia e Librit është libraria më e madhe online e librit shqip, themeluar në vitin 2007, ku mund të gjeni dhe blini mbi 6 mijë tituj librash.

Vizito faqen →