FJALË

Fjalor Shqip

PETULLOJ kal.

  • E shtrij diçka dhe e bëj të sheshtë si petull i jap trajtën e petullës. Petullojnë brumin.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →