FJALË

Fjalor Shqip

PETULLOR mb.

  • I rrumbullakët dhe i sheshtë a i fryrë si petull.
Shtëpia e Librit - Librari Online

Shtepia e Librit është libraria më e madhe online e librit shqip, themeluar në vitin 2007, ku mund të gjeni dhe blini mbi 6 mijë tituj librash.

Vizito faqen →