FJALË

Fjalor Shqip

PETANOR m.

  • 1. Vend malor i pjerrët, që vjen duke zbritur shkallë-shkallë; shkëmb i madh në breg të detit a të lumit, me disa shtresa si petë që formojnë sheshe shkallë-shkallë. Qytet i lashtë i ndërtuar në një petanor.
Shtëpia e Librit - Librari Online

Shtepia e Librit është libraria më e madhe online e librit shqip, themeluar në vitin 2007, ku mund të gjeni dhe blini mbi 6 mijë tituj librash.

Vizito faqen →