FJALË

Fjalor Shqip

PETULLAK mb.

  • Që është i rrumbullakët dhe i sheshtë a i fryrë si petull. Fytyrë petullake. Gur petullak.
Shtëpia e Librit - Librari Online

Shtepia e Librit është libraria më e madhe online e librit shqip, themeluar në vitin 2007, ku mund të gjeni dhe blini mbi 6 mijë tituj librash.

Vizito faqen →