FJALË

Fjalor Shqip

PETARISHTE f. vet.

  • Copa petësh të thata që ruhen si zahire për dimër, petë. Bënin petarishte për dimër.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →