FJALË

Fjalor Shqip

PETASHUQ mb.

  • Që është i shtypur nga të dyja anët si petë, petak. rrasik. Shishe petashuqe. Gishta petashuqë. Peshk me trup petashuq.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →