FJALË

Fjalor Shqip

PORTIK m.

Hyrje e gjerë në një ndërtesë, zakonisht me dy rreshta shtyllash dhe e mbuluar me çati; hajat. Portiku i muzeut. Portik me shtylla të larta. Kaloi nën portik.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →