FJALË

Fjalor Shqip

PUNËTORE f.

1. Fem. e PUNËTOR, ~I. Punëtore e re (e shkathët, e pararojës). Punëtore e ndërgjegjshme. Punëtorët e kombinatit (e fabrikës). Punëtorja e shërbimit. U martua me një punëtore.

2. Bleta punëtore. Punëtorët mbledhin nektarin.

3. vjet. Punishte, punëtori; ndërmarrje prodhimi. Punonte në një punëtore.

4. krahin. Filiç.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →