FJALË

Fjalor Shqip

PUNESË f.

1. Punimi, puna që i bëhet diçkaje; punë. Tokës i bëjnë tri punesa. Kjo është një punesë disavjeçare.

2. Diçka që është kryer a është bërë me punë, vepër. Punesë e bukur.

3. Tokë e punueshme. Ka ca punesa. Edhe kodrat janë bërë punesa.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →