FJALË

Fjalor Shqip

SHAJKË f.

  • Gozhdë e vogël me majë të mprehtë; gozhdë këpucësh. Shajkë e trashë (e shkurtër). Shajka të forta (të buta). E mbërthej me shajka. E vari në shajkë.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →