FJALË

Fjalor Shqip

SHAPKËTOR mb.

  • I sheshtë, i nderë, i përfushtë. Pjatë shapkëtore. Sahan shapkëtor.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →