FJALË

Fjalor Shqip

SHARGOHEM vetv. krahin.

  • Largohem. U sharguan armiqtë. U sharguan nga frika.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →