FJALË

Fjalor Shqip

SHARJE f.

  • 1. Veprimi sipas kuptimeve të foljeve SHAJ, SHAHEM.
  • 2. Fjalë a shprehje fyese, e rëndë dhe e pahijshme, që i themi dikujt, e sharë. Sharje e rëndë (e ulët).