FJALË

Fjalor Shqip

SHARPË f.

  • Shami e zezë prej mëndafshi të hollë, që e hedhin gratë në kokë në raste zie, duke e lëshuar nga prapa deri në bel. Hodhi (hoqi) sharpën.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →