FJALË

Fjalor Shqip

SHAZ ndajf. vjet.

  • Plot, rrafsh, buzë më buzë (për enët që i mbushim me ujë a me lëngje të tjera). E mbushi gotën shaz.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →