FJALË

Fjalor Shqip

SHEHËR m. vjet.

  1. Qytet. Shehër i madh (i vogël). Shkoi në shehër

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →