FJALË

Fjalor Shqip

SHKAPËRDAR mb.

  1. Që i prish të hollat kot andej-këtej, që është tepër dorëlëshuar; që e bën gjënë e mallin rrush e kumbulla. Djalë shkapërdar. Grua shkapërdare.
  2. Përd. em. sipas kuptimit të mbiemrit. Shkapërdar i madh.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →