FJALË

Fjalor Shqip

STOF m.

  • Cohë e plotë, e endur prej leshi, pambuku etj., që përdoret zakonisht për veshje të sipërme. Stof i hollë (i trashë). Stof veror. Stof palltosh (për pallto). Stof leshi për burra (për gra). Një top stof.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →