FJALË

Fjalor Shqip

STOP pasth. bised.

  • Përdoret si komandë a si sinjal me kuptimin: ndalo!, qëndro në vend! Krahu i djathtë, stop!
  • Bëri stop në vend e ndaloi plotësisht e menjëherë lëvizjen, nuk bëri më asnjë hap përpara.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →