FJALË

Fjalor Shqip

STOK m. treg.

  • 1. Mall i grumbulluar në magazinë, që zakonisht shitet ngadalë. Stok librash. Krijimi (mënjanimi) i stoqeve. Nuk mbajnë stoqe.
  • 2. Lëndë e grumbulluar në një vend; diçka e grumbulluar në sasi të madhe. Stoku i kromit (i mineralit, i qymyrit). Stoqet e raketave (e armëve bërthamore).
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →