FJALË

Fjalor Shqip

SUBLIM mb.

  1. Diçka e bukur, e kompletuar, e përsosur. Dramën sublime Fan Noli e shkroi si njëzetvjeçar.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →