FJALË

Fjalor Shqip

SUBVERSIV mb. libr. keq.

  1. Që synon të përmbysë ose të dëmtojë pushtetin e ligjshëm nëpërmjet veprimtarisë së fshehtë. Veprimtari subversive.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →