FJALË

Fjalor Shqip

THUMBVERDHË mb.

  • 1. Sqepverdhë.
  • 2. si em. THUMBVERDH/Ë,~A f. A, ~AT zool. Mëllenjë thumbverdhë.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →