FJALË

Fjalor Shqip

THUMBOHEM vetv.

  • 1. Bisedoj me një tjetër me thumba, hedh e pres thumba me një tjetër; ngacmohem; cytem. Thumboheshin keq me njëri-tjetrin.
  • 2. Pës. e THUMBOJ.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →