FJALË

Fjalor Shqip

THUMBAC m.

  • Gozhdë, e mprehtë që vihet në majë të hostenit, thumbi i hostenit.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →