FJALË

Fjalor Shqip

THUMBAT m.

  • Kunj prej druri, me të cilin i mbërthejmë e mbyllim grykën e thesit kur është mbushur shumë; shkop i vogël me majë të mprehur, që përdoret për të zhveshur kallinjtë e misrit.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →