FJALË

Fjalor Shqip

THUMBIM m.

  • 1. Veprimi sipas kuptimeve të foljeve THUMBOJ, THUMBOHEM. Thumbimi i grerave. Organi i thumbimit.
  • 2. Dhembja a djegia që ndiejmë, kur na thumbon një kandërr. Thumbim i hidhur.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →