FJALË

Fjalor Shqip

THURIMË f.

  • 1. Gjë e thurur, send i thurur diçka që është bërë me thurje.
  • 2. Gardh.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →