FJALË

Fjalor Shqip

TINGËLLA f.

  1. Vathë me xhingla; që mbanin sidomos vajzat e gratë fshatare. Një palë tingëlla. Mbante tingëlla.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →