FJALË

Fjalor Shqip

TINGËLLUES mb.

  • Që lëshon a që nxjerr një tingull të hollë e të kumbueshëm, që tingëllon; që përhapet me jehonë. Kambanë (zile) tingëlluese. Zë tingëllues. E qeshur tingëlluese.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →