FJALË

Fjalor Shqip

TRUPHOLLË mb.

  • Që e ka trupin të hollë dhe zakonisht të gjatë. Djalosh (grua) truphollë.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →