FJALË

Fjalor Shqip

TRUPORE f.

  • Statujë, shtatore. Trupore e bukur. Trupore bronzi (mermeri).

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →