FJALË

Fjalor Shqip

TRUPVOGËL mb.

  • Që e ka trupin të vogël; kund. trupmadh. Qengj trupvogël. Kalë trupvogël.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →