FJALË

Fjalor Shqip

ZOTI m. fet.

  • Qenia më e lartë e mbinatyrshme, e cila ka krijuar gjithësinë, qëndron mbi të dhe drejton gjithçka; Perëndi. I lutem Zotit. I falem Zotit.