FJALË

Fjalor Shqip

ZOTIM m.

  • Premtim që jepet për të bërë diçka në një kohë të caktuar, fjala e dhënë për diçka. Zotimet socialiste. Zotime konkrete. Mori zotim. E mbajti (nuk e shkeli) zotimin. Vunë në jetë zotimet. Plani u plotësua sipas zotimit.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →