FJALË

Fjalor Shqip

Besëmirë mb.vjet. - Që i përmbahej një besimi fetar pa pasur dyshime për të.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →