FJALË

Fjalor Shqip

Besëqen mb.shar. -

  1. Që nuk e mban besën e dhënë, i pabesë.
  2. Përd. em. sipas kuptimit të mbiemrit.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →